#Poliebol

Het is een heftig jaar voor iedereen. Dat geldt zeker voor alle hulpverleners. Voor de politie was dit wellicht het drukste jaar ooit met de handhaving van de corona maatregelen, alle demonstraties, de druk op de capaciteit om noodhulp te draaien. En dat aan de vooravond van misschien wel de meest heftige jaarwisseling ooit.

Poliebol actie
Kandidaat-Kamerlid PvdA Lenna Vromans (#33) wil daarom de politie vrouwen en mannen in onze wijken een hart onder de riem steken, om hen te bedanken voor hun inzet.  Lenna gaat daarom op oudjaarsdag oliebollen (#Poliebol) langsbrengen bij de wijkagenten en politiebureaus in de omgeving Haarlem. Klein gebaar, maar welgemeend!

Wij, als campagneteam van Lenna, roepen alle PvdA afdelingen op om mee te doen! Trommel wat vrijwilligers op – of vraag een lokaal raadslid of wethouder – bak of koop die extra portie oliebollen en ga, uiteraard corona proof, naar je wijkagent of politiebureau in de buurt. Maak daar vooral foto’s van en deel die met Lenna (@lennavromans) en op je socials. Of benader ons als je inspiratie nodig hebt. We maken ook graag zo’n tof actieplaatje voor jullie afdeling!

Dat kan via campagnelenna[@]gmail.com. Of stuur een berichtje op de socials (@lennavromans).

Scroll Up