32 minuten in gesprek met…

Jeroen Dijsselbloem
Hij is oud-minister van financiƫn, maar wie kent hem eigenlijk niet. Jeroen Dijsselbloem ging op 23 februari om 20.00u in gesprek met Lenna Vromans, kandidaat Kamerlid voor de Partij van de Arbeid (#32). Dijsselbloem was benieuwd wat Lenna denkt de Tweede Kamer te kunnen brengen. Wat drijft haar? Herkent hij zich daarin? En hoe waren zijn eerste stappen in de politiek.

Maar we keken ook verder. Hoe werken onderhandelingen op het hoogste niveau? En hoe kun je een thema als veiligheid op de linkse agenda zetten?

Kijk hier het evenement terug.

Paul Depla en Jan Hamming
Beiden behoren tot de meest ervaren bestuurders van ons land. Op 2 maart om 20.00u gingen Jan Hamming, burgemeester van Zaanstad en Paul Depla, burgemeester van Breda, met kandidaat Kamerlid voor de Partij van de Arbeid Lenna Vromans (#32) in gesprek. Over het waarborgen van veiligheid in steden en wijken, over mensen met een achterstand in het leven die geholpen moeten worden. Over ondermijning, en ondermijnende criminaliteit. Over de rol van burgemeesters en het openbaar bestuur. En over het maken van keuzes.

Kijk hier het evenement terug.

Scroll Up